Feestelijke opening Peter Ursem Purmerend 26 november 2018

Afgelopen week is de gloednieuwe vestiging van Autobedrijf Peter Ursem in Purmerend feestelijk geopend. In ons sfeervolle nieuwe onderkomen werd samen met ruim 750 genodigden, verdeeld over drie dagen, de nieuwe showroom en werkplaats officieel geopend.

Na overname van het Hyundai-dealerschap in 2014 en niet kort daarna ook het dealerschap van Nissan (2015) bleek het jasje van het autobedrijf al snel een aantal maten te klein. Op deze unieke locatie prachtig gelegen aan de N244 hebben wij de drie merken Mitsubishi, Nissan en Hyundai in één pand weten te bundelen. Zowel onze merken als ons nieuwe onderkomen is klaar voor de toekomst.

Na ruim een jaar bouwen staat er een modern pand van 2000 m2 dat volledig in het kader staat van erkend duurzaam. Zo ligt het dak vol met zonnepanelen, is overal LED-verlichting geplaatst en zijn er laadpunten voor elektrische auto’s. Het pand is volledig zelfvoorzienend, zo is er ook geen gasaansluiting meer aanwezig. Als specialist op het gebied van elektrische en hybride auto’s is duurzaamheid de enige optie voor ons. Dit laten wij ook terugkomen in ons nieuwe onderkomen.

De komende drie weken staan bij Peter Ursem in Purmerend in het teken van diverse openingsacties. Met hoge kortingen op nieuwe auto’s en gratis accessoires. Kijk voor alle acties op: https://www.peterursem.nl/openingsacties/

 

Bekijk hier de foto’s van de feestelijke opening.

HomeHyundaiNieuwsFeestelijke opening Peter Ursem Purmerend