Erwin Takken in top 3 van beste Mitsubishi-monteurs van Nederland 5 november 2019

Bij autobedrijf Peter Ursem werkt een van de beste Mitsubishi-monteurs van Nederland. Erwin Takken eindigde als tweede bij de nationale Mitsubishi Technician Contest 2019.

De Mitsubishi Technician Contest 2019 is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motors Europe. Mitsubishi-monteurs in heel Europa gaan met elkaar de strijd aan in de nationale competities. De winnaars daarvan kwalificeren zich voor de Europese eindronde. Hier wordt vervolgens gestreden om een plaats in de wereldfinale, welke in Japan plaatsvindt. Tijdens de zenuwslopende en intensieve Nederlandse finale vol praktijkopdrachten eindigde Erwin Takken, monteur bij Mitsubishi-dealer Peter Ursem in Hoorn, op de tweede plaats van de beste Mitsubishi-monteurs van Nederland. Bij de vorige contest in 2017 stond Takken ook al in de top 3.

Hoog kennisniveau

Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld.

HomeMitsubishiNieuwsErwin Takken in top 3 van beste Mitsubishi-monteurs van Nederland