Gratis laden met nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV 2 oktober 2018

Kopers van de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kunnen tot eind 2019 gratis laden. In samenwerking met NewMotion, Europa’s grootste aanbieder van laadoplossingen, biedt Mitsubishi Motors Nederland van 1 september 2018 tot 1 mei 2019 bij de Outlander PHEV een laadpas waarmee tot eind 2019 gratis geladen kan worden. Het voordeel kan, afhankelijk van het aantal elektrisch gereden kilometers, oplopen tot € 1.400,-. De nieuwe Outlander PHEV is leverbaar vanaf € 35.990,-.

Mitsubishi Motors Nederland en NewMotion maken door deze samenwerking het rijden met de nieuwe Outlander PHEV heel aantrekkelijk. De bestverkochte plug-in hybride van Europa presteert beter door een compleet nieuwe aandrijflijn waardoor nog meer kilometers volledig elektrisch en emissievrij zijn af te leggen. Door deze actie kan dit tot eind 2019 ook nog eens op gratis stroom. De kosten per kilometer van de toch al zuinige Outlander PHEV worden hierdoor nog lager. Kopers van de nieuwe Outlander PHEV hebben ook de mogelijkheid om in plaats van de laadpas te kiezen voor de installatie van een NewMotion Home Standard (thuis) laadpunt ter waarde van € 1.199 inclusief een half jaar New Motion SmartServices. Met deze innovatieve lader kan zes keer sneller worden opgeladen dan via een regulier stopcontact.

Sinds de marktintroductie in 2013 is de Mitsubishi Outlander PHEV nog niet eerder zo ingrijpend gewijzigd als voor modeljaar 2019. Qua uiterlijk onderscheidt de nieuwste versie zich met zijn nieuw ontworpen grille, bi-led koplampen, led-mistlampen, lichtmetalen 18” spaakvelgen, achterspoiler en nieuwe skidplates aan de voor- en achterzijde. Het interieur is verder verfraaid met nieuwe voorstoelen die meer zijdelingse steun bieden en gecapitonneerde lederen bekleding in de luxere Instyle en S-Edition uitvoeringen.

Tot 55 km volledig elektrisch

De Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van een nieuwe aandrijflijn met een nieuwe Atkinson 2,4-litermotor die specifiek voor toepassing in een plug-in hybride auto is ontworpen. Het vermogen van de generator en accu zijn met 10 % verhoogd en de capaciteit van de aandrijfaccu is met 15 % toegenomen. Het vermogen van de achterste elektromotor is verder met 10 kW verhoogd. Alle verbeteringen resulteren in een nog soepelere rijbeleving en een grotere elektrische actieradius van 55 km volgens NEDC 2.0, en 43,2 km volgens de nieuwe WLTP-meetmethode. Tegelijkertijd is de maximale elektrische snelheid verhoogd tot 135 km/u. En dankzij de EV-priority modus kan de bestuurder zelf kiezen om het inschakelen van de verbrandingsmotor (bij voldoende accucapaciteit) nagenoeg te voorkomen.

Vanaf € 35.990,-

Ondanks alle verbeteringen is de vanafprijs van de Mitsubishi Outlander PHEV ongewijzigd scherp. De Pure is leverbaar vanaf € 35.990,- en standaard voorzien van onder meer Super-All Wheel Control (S-AWC), dual-zone climate control, lichtmetalen velgen, SDA-multimediasysteem met touchscreen, led-dagrijverlichting, zeven airbags en Active Stability en Traction Control.

All-in rijklaar prijzen

Pure                 € 35.990,-

Intense             € 38.990,-

Intense+           € 42.490,-

Instyle              € 46.990,-

S-Edition          € 50.990,-

HomeMitsubishiGratis laden met nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV