Deze elektrische auto’s zijn nog leverbaar met 4% bijtelling in 2019 8 oktober 2019

Vanaf volgend jaar gaat de zakelijke bijtelling voor elektrische auto’s omhoog. In 2020 betaalt u 8% in plaats van 4% bijtelling. Toch zijn er een paar manieren om te profiteren van de lage 4% bijtelling. Autobedrijf Peter Ursem heeft voor u een overzicht van enkele elektrische auto’s die nog in 2019 leverbaar zijn. Daarmee kunt u voorkomen dat u onnodig extra bijtelling voor uw leaseauto gaat betalen!

Hyundai KONA Electric

De Hyundai KONA Electric is een regelrechte hit in Nederland en daardoor is de auto in de meeste gevallen al uitverkocht. Met zijn hoge zit en 64 kWh accu komt de Hyundai KONA Electric tot 449 km ver (WLTP). De levertijd van een nieuw te bestellen exemplaar kan oplopen tot wel 12 maanden. Peter Ursem bespaart u die lange wachttijd. De KONA Electric is alleen bij Peter Ursem in grote aantallen besteld en voor het einde van dit jaar leverbaar! Zo bespaart u dus op uw netto bijtelling. Vanwege de populariteit van de auto is de beschikbaarheid zeer beperkt, dus wees er snel bij.

Nissan LEAF

Geen andere elektrische auto werd zo vaak verkocht als de Nissan LEAF. En de wereldwijde bestseller is voorlopig niet van plan te stoppen. Het model is in 2019 vernieuwd met een grotere 62 kWh accu waarmee u tot wel 385 km (WLTP) range haalt op een volle lading. Dit model is in 2019 nog leverbaar. Het 40 kWh basismodel blijft beschikbaar en is zelfs uit voorraad leverbaar! De Nissan LEAF met de 40 kWh accu heeft een actieradius tot 270 km (WLTP). Zo kunt u beide uitvoeringen van de Nissan LEAF nog voor het einde van 2019 leasen met volledige 4% bijtelling.

Hyundai IONIQ Electric

Ook de Hyundai IONIQ is onlangs voorzien van een update. Zo is de accu vergroot van 28 kWh naar 38 kWh. Hiermee komt de Hyundai IONIQ Electric 311 km (WLTP) ver. De vernieuwde, efficiënte IONIQ Electric is uit voorraad leverbaar en voorzien van de nieuwste technologie. Reden te meer om dit jaar nog een IONIQ Electric te leasen!

Stap dit jaar nog over naar een 4% bijtelling auto

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden om dit jaar een 4% bijtelling auto te leasen, zolang de voorraad strekt. Zorg dus dat u op tijd de knoop doorhakt. Het is nu fiscaal aantrekkelijker dan ooit om bij Peter Ursem over te stappen naar 100% elektrisch. Kijk voor meer informatie op www.peterursem.nl of bezoek een van de showrooms.

HomeNissanNieuwsDeze elektrische auto’s zijn nog leverbaar met 4% bijtelling in 2019