X-Carline-EV (1)

Zakelijk rijden

Zakelijk rijden? Kies dan voor de zakelijke oplossingen van Peter Ursem. Of het nu gaat om één bedrijfsauto of een compleet wagenpark, Peter Ursem kan het onderhouden en beheren uit handen nemen. De zakelijke pakketten worden voor u op maat gemaakt, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Financial Lease

Financial Lease heeft als ondernemer veel voordelen, zo bent u economisch eigenaar van de auto en deze komt op uw bedrijfsbalans te staan. Daarnaast komt u in aanmerking voor btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Het gefinancierde bedrag betaalt u in gelijke maandelijkse bedragen terug en aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto.

De maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente.
Overige kosten – zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld uw autoverzekering – zijn niet inbegrepen in dit bedrag.
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Operational Lease

Met Operational Lease neemt Peter Ursem u alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de door u gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van uw auto meegenomen. Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer bij ons in. U heeft dus ook geen zorgen over de restwaarde van de auto. Neem contact op voor meer informatie.