Maatregelen omtrent Coronavirus 23 maart 2020

Het Corona virus begint behoorlijk serieuze vormen aan te nemen. Wij als Autobedrijf Peter Ursem nemen dit uiteraard erg serieus en volgen dan ook de RIVM-richtlijnen op. Al onze vestigingen zijn gewoon geopend voor zowel de werkplaats als de verkoop.

Werkplaats:

  • Heeft u binnenkort een werkplaats afspraak gepland staan dan kan deze gewoon uitgevoerd worden.
  • Wel verzoeken wij u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of via ons online planbord in te plannen.
  • Wij verzoeken u, indien mogelijk, om niet te wachten op de werkzaamheden. U kunt gebruik maken van de gratis leenauto’s of leenfiets.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Voor elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Mocht u hier prijs opstellen dan kunt u contact opnemen met de betreffende vestiging en zal de receptie u van dienst zijn.

Verkoop:

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto of bedrijfswagen? Wij staan voor u klaar. U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Ook hier zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto. Ook online kunnen wij veel voor u betekenen. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via de telefoon of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een van onze voertuigen.

Eventuele vragen kunt u stellen via de telefoon tijdens onze openingstijden, per mail of via onze social media-kanalen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Autobedrijf Peter Ursem.

HomeNieuwsMaatregelen omtrent Coronavirus